Tala Fou

Qingdao Yousee |PGA FAAALIGA

O le Orlando Golf Supplies SHOW (PGA SHOW) o se fa'aaliga sapalai tapolo ma se tala fa'asolopito umi i totonu o le Iunaite Setete, ma ua fa'atupula'ia e avea ma fa'aaliga fa'apolofesa pito i luga ole lalolagi.O lo'o faia se sao fa'atupuina i le maketi tapolo faavaomalo.

O le PGA o Amerika e aofia ai faʻaaliga e fai ma sui o le tele o vaega o le taʻaloga tapolo, ma o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le tele o mataupu ma felafolafoaiga pisinisi ma felafolafoaiga, maua ai se siosiomaga mafanafana mo fonotaga faapisinisi ma fonotaga tapolo.

Ole Polokalama Tapolo a Amerika (PGA SHOW) o lo'o avanoa mo tagata tomai fa'apolofesa fa'apolofesa tapolo e fa'ata'ita'i semina e faia e tagata tapolo mai le lalolagi atoa.Orlando Golf oloa Fa'aalia le PGA o le fa'atauga sili ona lelei mo kamupani oloa tapolo a Saina e ulufale atu i Amerika i Matu.

112

 

O le tama’ita’i o Ye Lei, o le siamupini o le Ta’aloga Tapolo a Tama’ita’i a Saina, na vala’aulia e sau e lagona fa’atasi le matagofie o oloa a Yousen.

640

 

Sa vala'aulia fo'i paaga sinia a le matou kamupani e auai i lea fa'aaliga, ma sa fa'afeiloa'i fo'i nisi o kamupani ma tagata ta'ito'atasi e ono avea ma a tatou paaga i le lumana'i.O lenei fa'aaliga ose fa'aaliga taua tele mo i matou, ma fa'asino mai ai fo'i le ala mo lo tatou atina'e i le lumana'i.

640

 

Se'i o tatou su'esu'e le matagofie o le tapolo ma fa'aalu se tapolo matagofie fa'atasi.Fa'atalitali e feiloa'i ma oe!

640

 


Taimi meli: Ian-26-2024